Østergågade 2
4800 Nykøbing F.
Tlf. 54 73 18 08
tf@nykobingteater.dk

ABONNEMENTSTILMELDING

Så ta´r vi fat på sæson 58 - og på nye måder at gøre tingene på. I kan krydse af på tilmeldingskuponen i folderen, som I plejer, og aflevere eller sende den til Teaterkontoret, som datostempler modtagelsen og fordeler pladserne efter "først til mølle" princippet.

Medlemskab og billetbestilling på mail: skriv hvor mange medlemskaber (det er en billet pr. abonnementsforestilling pr. medlemskab) hvilke forestillinger du ønsker, hvor mange billetter pr. forestilling i alt. Du skal skrive, hvis du har særlige ønsker, bl.a. oplys os om, hvis du ønsker en gratis forestilling som bliver udløst ved køb af mindst 4 abonnementsforestillinger. Vi skal bede om dit navn, telefonnummer og mailadresse. Det hele sendes til: tf@nykobingteater.dk

Vi har med omhu valgt det bedste og mest varierede repertoire til jer. Så det skulle blive let, at finde de 3 forestillinger man MINIMUM skal vælge - og et par stykker mere - måske? Det håber vi.

Vælg mindst 3 forestillinger, så opnår du abonnementspris. Undtaget er: Børne/famillieforestillinger. Priserne står ved hver enkelt forestilling i programmet. Betaling sker i én rate pr. 16. sep. 2024.

Bemærk tilmeldinger er bindende.

Gratis forestilling

HUSK: Vælger du flere end 4 abonnementsforestillinger kan du få en ekstra forestilling gratis, som teaterforeningen vælger (disse billetter kan IKKE byttes). og man skal selv gøre opmærksom på, at man ønsker, den ekstra (gratis) forestilling.