Østergågade 2
4800 Nykøbing F.
Tlf. 54 73 18 08
tf@nykobingteater.dk

KÆRE BØRNETEATERVEN

NYT: Teaterforeningen prøver i år at udbyde 2 spilletidspunkter pr. børneforestilling, da vi i den forgangne sæson har haft udsolgte børneforestillinger, hvilket vi er rigtig glade for. Derfor beder vi dig om at krydse af på bestillingssedlen, hvilket klokkeslæt du ønsker at se forestillingen, og vi vil gøre alt for at efterkomme dit ønske.

Det er vigtigt for os at have børneteater på programmet. Vi har til denne sæson valgt 4 børneforestillinger og børn helt ned til 1 1/2 år har mulighed for – sammen med deres voksne – at få nogle herlige teateroplevelser.
Børneforestillingerne spiller på bagscenen, for de mindste børn er det måske det første møde med teatret, og derfor er det vigtigt med et mindre og mere trygt spillested end den store teatersal.
Udover børneforestillingerne har vi til denne sæson 4 familieforestillinger – heraf en i samarbejde med Nykøbing F. Teater – der spiller i den store teatersal. Her er der plads til et større publikum, så her kan HELE familien på tværs af generationer være sammen om teateroplevelsen.
Det er vigtigt, at børnenes alder passer til såvel børne- som familieforestillingerne, aldersgrænserne er for børnenes skyld og er tilpasset den enkelte forestillings indhold, varighed og udtryk. Ved familieforestillingerne er der dog kun en nedre aldersgrænse.

Billetter

Forestillingerne bag scenen koster 60 kr. pr. stk. for børn og 60 kr. pr. stk. for voksne.

Familie-forestillingerne: "Fyrtøjet" og "En lille nisse rejste" koster for voksne: 145 kr. børn under 12 år: 120 kr.

Tilmelding sker ved enten at udfylde bestillingskuponen i brochuren og sende den til.

TEATERKONTORET
ØSTERGÅGADE 2
4800 NYKØBING F.

eller på tlf. 54731808

eller på tf@nykobingteater.dk

Købte billetter tages ikke retur, men vi forsøger gerne at få dem afsat til anden side, hvis der er venteliste til forestillingen.

Husk

INGEN SLIK UNDER BØRNEFORESTILLINGERNE!

Det er vigtigt, at børnenes alder passer til forestillingen – både for børnenes og skuespillernes skyld!

Praktisk

Vi har 275 børnesæder. Husk at tage et sæde ved indgangen til salen.

I år opføres forestillinger på Nykøbing F. Teater - familieforestillingerne i salen - og de fleste andre bag scenen, så vi får den rette intime stemning.

 

Damen der blev et træ
kl. 11:00
Damen der blev et træ
kl. 13:30
BOLD
kl. 10:00
BOLD
kl. 11:00
Barnevognen
kl. 10:00
Barnevognen
kl. 11:30
Hvis jeg var en hund
kl. 11:30
Hvis jeg var en hund
kl. 13:30