Østergågade 2
4800 Nykøbing F.
Tlf. 54 73 18 08
tf@nykobingteater.dk

Sæsonpræsentation

Søndag d. 27. april 2025 kl. 15:00

Kom og hør om:

Næste sæsons forestillinger bliver introduceret og den nye folder bliver delt ud.
Man har allerede den dag mulighed for at aflevere sin bestilling af teaterbilletter for den nye sæson.
Derefter skal vi opleve:
Emma Gads Takt & Tone. Året er 1968. Vi befinder os i et af DRs TV-studier, hvor underholdningsprogrammet ”Kender De Deres Klassikere?” er ved at blive optaget. Ugens gæst er den kendte visesanger og entertainer Otto Schønberg, der til sin store forundring skal stifte bekendtskab med Emma Gads Takt & Tone.
I starten er Schønberg uvidende og fordomsfuldt nedladende overfor både Gad og bogen, men efterhånden, som han langsomt lærer dem at kende, forundres han over de tidløse kommentarer til vores opførsel, de mange, sjove betragtninger og det store menneskekendskab.
Han – og med ham forhåbentlig publikum – ender således med at blive overrasket, nuanceret interesseret og varm om hjertet.
I forestillingen er der sjove citater, oplæsninger fra bogen, alvorsord, afsnit om Emma Gad som person samt masser af kendte viser og sange, som på underholdende vis kommenterer indholdet.

Sangene og viserne er bl.a. ”Penge”, ”Bar’ det var mig”, ”Kys hinanden”, ”Jeg snakker med mig selv”, ”Månestrålen”, ”Konen, kællingen, madammen” og ”Jeg sætter min hat som jeg vil”.

Medvirkende: Allan Høier
Dramatiker/forfatter: Emma Gad, Allan Høier, Bo Skødebjerg

Priser

Løssalg kr. 255,-
Abonnement kr. 215,-
 Under 25 år kr. 120,-

Kaffe og kage er inkluderet i prisen.

Gå tilbage