Østergågade 2
4800 Nykøbing F.
Tlf. 54 73 18 08
tf@nykobingteater.dk

De urørlige

Mandag d. 18. november 2024 kl. 19:30

En varm komedie om et uventet venskab

Oplev Preben Kristensen og Arian Kashef som det umage makkerpar i teaterversionen af en af fransk films største succeser. De urørlige er baseret på en sand historie og anses som en af verdens bedste feel-good komedier.

Phillippe er mangemillionær, bor i Paris’ fineste kvarter og efter en alvorlig ulykke er han lam fra halsen og ned. Driss er arbejdsløs, småkriminel og bor i en forstadsghetto. Da Phillippe vil ansætte en ny hjælper, søger Driss – der helst vil forblive på kontanthjælp - modvilligt jobbet og forventer at få et rungende nej, som han er vant til. Men Philippe, der savner forandring i hverdagen, overrumples af Driss’ humor og energi og beslutter sig for at ansætte ham. I mødet mellem de to meget forskellige mænd vokser et uventet og enestående venskab frem, og med humoren som grundtone i deres samspil giver de hinanden et skub fremad i livet.

De urørlige (The Intouchables) bygger på selvbiografien Tu as changé ma vie af Abdel Sellou, der i bogen beskriver sin tid som hjælper for den franske aristokrat Philippe Pozzo di Borgo.

www.folketeatret.dk

Medvirkende: Preben Kristensen, Arian Kashef, Jeanette Binderup-Schultz, Troels Malling m.fl.
Dramatisering og instruktion: Kim Bjarke
Scenografi: Camilla Bjørnvad
Oversættelse og dramaturgi: Ninette Mulvad

Priser

Løssalg kr. 345,-
Abonnement kr. 275,-
 Under 25 år kr. 120,-

 

Gå tilbage