Østergågade 2
4800 Nykøbing F.
Tlf. 54 73 18 08
tf@nykobingteater.dk

Sommer i Tyrol

Mandag d. 24. oktober 2022 kl. 19:30

-halløj på tyrolerhotellet

 

Bearbejdet med en kærlig hilsen til komedie-serien ”Halløj på badehotellet” og et skævt blik på den danske filmversion af denne elskede, musikalske komedie.

Vi er i de østrigske alper, her klinger de kendte og elskede toner fra sange som ”Ja, ja, ja – nu kommer jeg” og ”Man kan jo ikke gøre for, at man har charme”, mens der på gæstgivergården ”Den hvide hest” hersker en stemning af rent halløj på tyrolerhotellet. Overtjener Leopold har forelsket sig i værtinden Josepha, som er forelsket i undertøjsfabrikant Sülzheimer, som mest er forelsket i sig selv, indtil han møder den charmerende, læspende Clara.

Amorinerne flyver forvildede rundt over alpetoppene og vikler sig ind i en tvist mellem de konkurrerende fabrikanter Sülzheimer og Møller, om hvorvidt den nyopfundne undertøjs-heldragt skal knappes forfra eller bagfra. Først da selveste Kejser Franz Joseph træder til, finder både knapper og kærlighed deres rette pladser.

 

www.folketeatret.dk

Medvirkende: Meike Bahnsen, Mathias Flint, Karsten Jansfort, Søren Hauch-Fausbøll, Troels Malling, Kristine Yde, Rikke Buch Bendtsen, Kristoffer Sass, Søren Bang Jensen, Kristine Marie Brendstrup, Julian Thiesgaard Kellermann

Instruktion: Rolf Heim

Scenografi: Sisse Gerd Jørgensen.

Koreograf: Peter Friis.

Kapelmester: Nikolaj Heyman, Niels Søren Hansen eller Søren Gravesen.

Menu kl. 17.30

i Teatrets selskabslokaler på 1. sal

 

Gullashsuppe.

Schnitzel med ærter, pommes sauté og skysauce.

Kaffe / te

Kr. 235,- pr. kuvert

Menuen købes på Teaterforeningens kontor eller tlf. 54 73 18 08

Priser

Løssalg kr. 360,- kr. 330,-
Abonnement kr. 280,- kr. 260,-
 Under 25 år kr. 100,- kr. 100,-

 

Gå tilbage