Østergågade 2
4800 Nykøbing F.
Tlf. 54 73 18 08
tf@nykobingteater.dk

Sommer i Tyrol

Torsdag d. 25. marts 2021 kl. 19:30

AFLYST

Forestillingen er DESVÆRRE AFLYST pga. Corona-restriktionerne.
Alle der har billet til forestillingen vil blive kontaktet af enten Billetten.dk eller Teaterforeningen, for refundering. Der kan desværre godt gå nogle uger pga. travlhed. 
Teaterforeningen kan nås på mail: tf@nykobingteater.dk.

Bearbejdet med en kærlig hilsen til komedie-serien ”Halløj på badehotellet” og et skævt blik på den danske filmversion af denne elskede, musikalske komedie.

Vi er i de østrigske alper, her klinger de kendte og elskede toner fra sange som ”Ja, ja, ja – nu kommer jeg” og ”Man kan jo ikke gøre for at man har charme”, mens der på gæstgivergården ”Den hvide hest” hersker en stemning af rent halløj på tyroler-hotellet. Overtjener Leopold har forelsket sig i værtinden Josepha, som er forelsket i undertøjsfabrikant Sühlzheimer, som mest er forelsket i sig selv, indtil han møder den charmerende læspende Clara.

Amorinerne flyver forvildede rundt over alpetoppene og vikler sig ind i en tvist mellem de konkurrerende fabrikanter Sühlzheimer og Møller, om hvorvidt den nyopfundne undertøjs-heldragt skal knappes forfra eller bagfra. Først da selveste Kejser Franz Joseph træder til, finder både knapper og kærlighed deres rette pladser.

Medvirkende: Jesper Groth, Karsten Jansfort, Søren Hauch-Fausbøll, Meike Bahnsen, Marie Mondrup, Troels Malling, Clara Ellegaard Stegger, Niels Anders Manley, Morten Bo Koch, m.fl. I alt er der 14 medvirkende

Instruktion: Rolf Heim

Kapelmester: Søren Hansen

OBS: Forhøjede billetpriser!

Menu kl. 17.30

i Teatrets selskabslokaler på 1. sal

Forret: Gullasch suppe med groft brød.

Hovedret: Wienerschnitzel af kalve inderlår serv. med ærter, pommes sauté og skysauce.

Der er kaffe/te efter maden.

Pris pr. kuvert: kr. 220,-

Menuen købes på Teaterforeningens kontor eller tlf. 54 73 18 08

Priser

Løssalg kr. 330,- kr. 300,-
Abonnement kr. 250,- kr. 220,-
 Under 25 år kr. 90,- kr. 90,-

 

Gå tilbage