Østergågade 2
4800 Nykøbing F.
Tlf. 54 73 18 08
tf@nykobingteater.dk

Human in Balance

Torsdag d. 16. april 2020 kl. 19:30

-DON GNU har endnu engang sat alt på et bræt

– fra vals til Zembekiko 

Balancerende på den gigantiske vippescene The Turmoil udforskes mennesket som individ og medborger i en verden, hvor ingen kan bevæge sig uden at påvirke de andre.

​Ved første øjekast ligger de to Europæiske Kulturhovedstæder i 2017 Aarhus og Pafos langt fra hinanden. Men hvordan ser virkeligheden i den charmerende cypriotiske hovedstad ud for den almindelige borger, og er der nogle fællestræk til hverdagen i vores lille aarhusianske storby?

Oplev krydsfeltet mellem den åbne himmel, bagende sol og farverigt hverdagskaos på Cypern - og de velstrukturerede, kølige nordiske efterårsnuancer, der danner rammen om det levede liv i Danmark.

En kraftfuld og poetisk forestilling, der forener de skæve taktarter fra den græske Zembekiko med den velkendte, flydende vals. Gennem livemusik, dokumentariske videoprojektioner og dansere fra Pafos bringes Cypern til Danmark, og på den halv tons tunge roterende vippescene sættes fokus på hvordan, vi som mennesker kan genfinde balancen i et Europa, der står over en række store økonomiske og samfundsmæssige udfordringer.

Nomineret til ”Årets Reumert 2018”

www.dongnu.dk

 

Medvirkende og koreografi:

Evi Karsera (Cypern), Alexia Nicolaou (Cypern), Petras Lisauskas (Lithauen),

Frederik Pors Jakobsen (Danmark) 

Instruktion og koreografi: Jannik Elkær

​Med-instruktør: Kristoffer Louis Andrup Pedersen 

 

 

Teaterforeningen Guldborgsund i samarbejde med Teatret MASKEN,

spilles på MASKEN, Voldgade 1, 4800 Nykøbing F.

Priser

Løssalg   kr. 195,-
Abonnement   kr. 170,-
 Under 25 år   kr. 90,-

 

Gå tilbage