Østergågade 2
4800 Nykøbing F.
Tlf. 54 73 18 08
tf@nykobingteater.dk

Familie Flóz - MASKETEATER

Mandag d. 18. januar 2021 kl. 19:30

Nykøbing F. Teater

- TEATRO DELUSIO kan kunsten at sige alt uden et eneste ord

Forestillingen er DESVÆRRE AFLYST pga. Corona-restriktionerne.
Alle der har billet til forestillingen vil blive kontaktet af enten Billetten.dk eller Teaterforeningen, for refundering. Der kan desværre godt gå nogle uger pga. travlhed.
Teaterforeningens kontor er desværre også lukket og vi arbejder hjemmefra, men kan nås på mail: tf@nykobingteater.dk.

 

 

TEATRO DELUSIO er af det tyske kompagni Familie Flöz. De har tidligere været på Danmarksturné med HOTEL PARADISO. TEATRO DELUSIO er teater i teatret. På forscenen et fantastisk ensemble, der udmærker sig i betagende kampscener, dødbringende intriger og hjertebrydende arier ud fra verdensberømte skuespil. Aften efter aften styrer de mod hidtil usete triumfer.

Det er på den ene side. På den anden side, på bagscenen arbejder tre sceneteknikere i ”mørke”. Deres liv, som normalt forbliver skjult, kommer frem i lyset.

Familien Flöz har skabt en lille familie, hvis hjem er selve teatret: Den effektive Bob er ung, stærk og uforudsigelig. Den kroniske trætte og syge Bernd bliver konstant hundset med, og den inaktive, altid sultne Ivan er permanent aktiv, så han ikke mister kontrollen over forestillingerne. Adskilt fra stjernerne på scenen kæmper de tre utrættelige hjælpere for deres egen lykke i et andet univers. 

Medvirkende: Der er 4 spiller på scenen og rollerne er fordelt mellem: Andrès Angulo, Dana Schmidt, Björn Leese, Johannes Stubenvoll, Daniel Matheus, Michael Vogel Thomas van Ouwerkerk, Sebastian Kautz, Hajo Schüler

 

I samarbejde med Teatret MASKEN

 

Fra 8 år

Priser

Løssalg   kr. 195,-
Abonnement   kr. 170,-
 Under 25 år   kr. 90,-

 

Gå tilbage