Østergågade 2
4800 Nykøbing F.
Tlf. 54 73 18 08
tf@nykobingteater.dk

En lille smule ubehag

Onsdag d. 3. februar 2021 kl. 19:30

-rystende komisk cancer-monolog autentisk kræftfortælling

Forestillingen er DESVÆRRE AFLYST pga. Corona-restriktionerne.
Alle der har billet til forestillingen vil blive kontaktet af enten Billetten.dk eller Teaterforeningen, for refundering. Der kan desværre godt gå nogle uger pga. travlhed. 
Teaterforeningens kontor er desværre også lukket og vi arbejder hjemmefra, men kan nås på mail: tf@nykobingteater.dk.

 

 

 

 

Et empatisk, varmt, rørende og rystende morsomt skuespil om…prostatakræft. Ja! EN LILLE SMULE UBEHAG er en fantastisk historie om noget helt igennem forfærdeligt. Den prisbelønnede amerikanske dramatiker Jeff Metcalf har skrevet et bemærkelsesværdigt humoristisk og følsomt drama om hans egen transformerende rejse igennem kræften. ”Frank, dine kolesteroltal er pæne, du har et stærkt hjerte, men dine PSA-tal er kritiske.” Jeg sagde det ikke til nogen, ikke engang til min hustru igennem 20 år. Det er det dummeste øjeblik i min ægteskabelige karriere, og tro mig – dem har der været mange af. I ”En lille smule ubehag” får en 55-årig professor konstateret den hyppigste cancerform blandt mænd.

Skuespiller Holger Østergaard zapper ind i de følelsestilstande og karakterer, som Frank Fjordby møder på sin vej, da han med et bliver patientliggjort. Fra drænende bivirkninger, angstprovokerende venteværelser, til intime samtaler med læger, familien, døden og såmænd også Franks sammenbidte ringmuskel, der ikke vil åbne sig for videnskaben. Tag med på en gribende one-man mission, der kanaliserer frygten og sårbarheden, men som også er belagt med et tykt lag komisk guld, der vækker håbet.

Weekendavisen: Med sit direkte, ukrukkede spil leverer Østergaard en af teatersæsonens mest lysende præstationer

Aarhus update: ******

Kulturnyt.dk: *****

Scenekanten: ***** 

 Medvirkende: Holger Østergaard

Instruktion: Per Smedegaard

Damatiker: Jeff Metcalf

Priser

Løssalg   kr. 300,-
Abonnement   kr. 220,-
 Under 25 år   kr. 90,-

 

Gå tilbage