Østergågade 2
4800 Nykøbing F.
Tlf. 54 73 18 08
tf@nykobingteater.dk

Carpenters

Mandag d. 5. oktober 2020 kl. 19:30

Musikforestillingen "Close To You"

er historien om søskendeparret Richard & Karen Carpenter fra Californien i USA, der blev verdens mest succesrige duo i start 70´erne. Deres karriere endte alt for tidligt og meget ulykkeligt, da Karen Carpenter døde.

Forestillingen følger den aldrende Richard Carpenter, der en aften hjemsøges af sin afdøde søsters minde. Mødet mellem det genforenede søskendepar tager os på en rejse gennem deres karriere, og viser de lyse og mørke sider af historien. De genoplever deres store musikalske succes, der hurtigt gjorde dem verdensberømte med sangen ”Close To You” i 1969.

Men på bagsiden af deres enorme succes var deres liv præget af omsorgssvigt, ulykkelige kærlighedsforhold, et løgnagtigt ægteskab, pillemisbrug, sygdom og søskendejalousi i en dysfunktionel familie, styret af en voldsomt dominerende mor. Dette fik en brat ende i 1983, da Karen døde af efterveerne af sin sygdom i en alder af 31 år, og verden mistede derved endnu en stor, stor stemme.

Alt dette er krydret med 20 af deres mest populære sange med bl.a. “Top Of The World”, “There´s A Kind Of Hush”, “Only Yesterday”, “Please Mr. Postman”, “Yesterday Once More”, “Goodbye To Love” og selvfølgelig “Close to You”.

 

Medvirkende: Linda Olofsson, Lars Oluf Larsen

Instruktion: Anders Bircow

Dramatiker: Lars Oluf Larsen

Menu kl. 17.30

I Teatrets selskabslokale på 1. sal

Forret: Tortillas med hønsesalat og friske asparges

Hovedret: BBQ stegte revelsben og helstegt oksetyndstegsfilet, bagt kartoffel, coleslaw, bønner i baconsvøb og grillede majs Der er kaffe/ te efter maden

Pris pr kuvert 220,- kr.

Menuen tilkøbes på Teaterforeningens kontor eller tlf. 54 73 18 08

Priser

Løssalg   kr. 300,-
Abonnement   kr. 220,-
 Under 25 år   kr. 90,-

 

 

Offentligt billetsalg starter torsdag d. 17. sep. 2020

Gå tilbage